Såld

Södermalm - Mariaberget, Stockholm

Tavastgatan 15, 2 tr

Slutpris: 3 400 000 kr

Tavastgatan 15, 2 tr

Ljus och optimalt planerad minitvåa på Södermalms attraktivaste adress med sjöglimt från balkongen!

*** ACCEPTERAT PRIS***Bland Södermalms attraktivaste adresser finner du denna välplanerade minitvåa. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier som medför ett rikligt ljusinsläpp och den väl genomtänkta planlösningen. Från balkongen har du dels utsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten men även Högalidskyrkans vackra klocktorn. Oavsett vilken riktning du betraktar är eftermiddags-och kvällssolen ett faktum. Då området är lugnt och fridfullt kan balkongdörren med fördel stå öppen när vädret tillåter och skapa känslan av ett extra rum. Tavastgatan är en lugn och enkelriktad gata. På den gemensamma takterassen har du dessutom fri sikt över Södermalms takåsar.

BRF Hunden 15 är en äkta förening som äger marken. Föreningen har god ekonomi vilket återspeglas under flera moment i årsredovisningen. Bland annat har föreningen tre lokalhyresgäster som bidrar till den goda ekonomin. Dessutom upplåter föreningen en lägenhet med hyresrätt, vilket är att se som en dold ekonomisk tillgång. Vidare är byggnaden av kulturhistoriskt värde och har klassificerats som "fastighet med bebyggelse av positiv betydelse för stadsbilden och/eller av visst kulturhistoriskt värde" av Stockholms stadsmuseum.

Här bor du i idylliska kvarter på Mariaberget som präglas av vackra välbevarade kulturklassade kvarter med charmiga kullerstensbelagda gator och närheten till ett rikt utbud av caféer, restauranger och aktiviteter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Ypperliga kommunikationer alldeles i närheten med bussar och Södra Stations pendeltåg. Vid Mariatorget finns buss 55, 57 och 66, T-bana (röd linje). En kort promenad österut finns Slussen med T-bana (grön och röd linje), Saltsjöbanan, bussar mot Nacka och Värmdö, Djurgårdsfärjan och Fjäderholmslinjen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tavastgatan 15, 2 tr, Såld i Södermalm - Mariaberget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close