Kommande bostad

Finntorp, Nacka

Tallidsvägen 9B

1 695 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 28,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 602 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1952
Tallidsvägen 9B

Accepterat Pris! - Perfekt första bostad i Nacka, Finntorp!

Välplanerad bostad, ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet i ett centralt läge i Nacka. Ny kyl/frys uppdaterades under året. Mellan Järlasjön och Svinderviken finner du Finntorp ett lugnt och naturskönt område med ett centrum som erbjuder allt från matbutik, frisör, caféer och gym!

Tallidsvägen ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 10 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka. Intill Finntorp ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Svindersvik ligger intill med promenadstråk längst vattnet och café!

- Närhet till city och natur
- Goda kommunikationer
- Välplanerad bostad

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Tallidsvägen 9B, Kommande i Finntorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad