Såld

Enhagen, Västerås

Taggsvampsvägen 7

Slutpris: 4 850 000 kr

Taggsvampsvägen 7

Trivsamt och fint hus på härligt läge ett stenkast från Mälaren!

Nu erbjuder vi en trivsam 1-plans-villa på ett härligt läge med Mälaren ett stenkast bort. Mycket nära småbåtshamnen och vackra omgivningar.

Huset har en trevlig öppen planlösning med fina utrymmen.

Välkomnande och möblerbar hall. Här välkomnas du av den härliga kaminen.
Härligt ljust kök med bra matplats för hela familjen. Här är det lätt att trivas. Det finns även ett fint litet skafferi. Fin kontakt samt utgång till trädgården.
Det finns ett trevligt allrum liksom ett härligt vardagsrum med gott om plats med vännerna på besök. Fint ljus från två håll skapar trivsel.
Två rejäla och fina sovrum, båda med rejäl praktisk klädkammare. Det finns två fina badrum varav det ena ligger i anslutning till tvättstugan.
Det rejäla inglasade uterummet inbjuder till trevliga bjudningar.

Hela huset är snyggt, modernt och med fina golv. Planlösningen och det fina ljuset gör det lätt att trivas! Här bor du bekvämt med närhet till vatten och natur.

Välkommen på visning.

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Taggsvampsvägen 7, Såld i Enhagen, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close