Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Slutpris: 5 275 000 kr

Sysslomansgatan 8, 4 tr

Ljus och välplanerad hörn-3:a med härlig balkong i söderläge, öppen spis och toppläge!

Ljus och ytterst välplanerad 3:a i mycket bra skick. Toppläge på Kungsholmen nära Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och Fridhemsplan. Högt upp med fritt läge och magnifik utsikt mot grönskande park. Hörnlägenhet med fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. 30-talscharm med vackra trägolv och stora fönsterpartier. Härlig balkong i söder/sydväst med många soltimmar. Sommartid är det sol på balkongen från ca kl 13.00-19.00. Stilfull öppen spis skapar charm och känsla. Stilrent renoverat kök samt badrum med tvättpelare och smakfulla materialval. Bra förvaring med garderober och klädkammare. För extern förvaring finns ett källarförråd. Kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Stambytt fastighet med hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrands strandpromenad och populära Rålambshovsparken rakt nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls, grönskande park finns precis utanför porten. Närbelägna badplatsen Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv vid Riddarfjärdens glittrande vatten. I området finns även många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet, Boulebar och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 8, 4 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad