Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 32A

Slutpris: 3 950 000 kr

Sysslomansgatan 32A

Charmig 4:a med möjlig uthyrningsdel, öppen spis och ett riktigt fint läge i Luthagen!

Charmig 4:a med möjlig uthyrningsdel! Bostaden är bekvämt belägen på en halvtrappa och har en fin balkong i sydvästläge mot den fina innergården. Dessutom har lägenheten en fungerande öppen spis!

Planlösningen erbjuder tre rejäla sovrum, ett stort vardagsrum med den öppna spisen och utgång till balkongen, praktiskt kök med matplats, ett badrum samt en separat gäst-wc. Lägenheten har genomgående gott om förvaring i inbyggda garderober och klädkammare samt i stort vinds- och källarförråd. För den som vill minska sina boendekostnader så finns möjlighet till uthyrning eftersom lägenheten har två separat ingångar. Även större badrum vore möjligt vid ombyggnad då det ligger en klädkammare alldeles intill (ombyggnad kräver dock godkännande av föreningen).

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och många större renoveringar genomförda. Gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, en fin bastu/relax, tvättstuga och torkrum, cykel-och barnvagnsförråd, sop- och återvinningsrum samt ett bokningsbart övernattningsrum med två bäddar (50 kr/natt).

Här bor du i trygga och populära Luthagen. I närområdet hittar du förskolor, skolor och flertal parker. Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad- och cykelavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer delikatessbutiker, saluhall, stationen och universitetet.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sysslomansgatan 32A, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Sysslomansgatan 32A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad