Såld

Luthagen, Uppsala

Sysslomansgatan 31A

Slutpris: 1 775 000 kr

Sysslomansgatan 31A

1:a med låg avgift i stabil förening i attraktiva Luthagen!

Mycket yteffektiv etta med låg avgift i stabil förening i attraktiva Luthagen. Perfekt som studentbostad, förstaboende eller övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till Ekonomikum och centrum men ändå med ett lugnt läge mot föreningens lugna och grönskande innergård. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med utrymme för förvaring. Trevlig allrum med utrustat kök. Här finns utrymme för soffa, matplats och sovplats. Walk in closet med gott om plats för förvaring. Badrummet utrustat med wc, duschkabin samt handfat med kommod.

I Luthagen bor du i ett populärt och mysigt område endast ett stenkast från Uppsala universitet, Ekonomikum samt bekvämt gångavstånd till city med allt vad staden har att bjuda på. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, caféer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och Fyrisån med trevliga promenadstråk. Promenadavstånd till motionsspår och elljusspår i Stabby skogen och Gamla Uppsala.Varmt välkommen att trivas i denna ljusa, moderna och väldisponerade lägenhet på en av Uppsalas absolut bästa adresser!

Kontakt mäklaren för mer info!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad