Såld

Gryta, Västerås

Syrenvägen 109

Slutpris: 1 400 000 kr

Syrenvägen 109

Genomgående fräsch 3 rok med inglasad balkong på populära Gryta!

- Fint och fräscht skick genomgående
- Egen ingång
- Inglasad balkong
- Populärt område

Välkommen till denna trivsamma och fräscha 3 rum o kök i ett familjevänligt område. Detta är ett drömhem för den som söker komfort och moderna bekvämligheter. Här bor du på andra våningen med en egen ingång. Ett rymligt vardagsrum, ett modernt och full utrustat kök med gott om plats för matbord samt en inglasad balkong. Upprustat badrum i stilsäkra toner med fin inredning, en tvättstuga med dusch och två trivsamma sovrum.

En stabil och aktiv förening som erbjuder många faciliteter som tvättstuga, torkrum, samlingslokal, bastu, solarium och övernattningsrum.

Gryta är ett omtyckt och familjärt område med gångavstånd till ett litet centrum med närbutik, apotek, vårdcentral, bibliotek samt restaurang. Förskolor och skolor finns i närheten och du tar dig med kortare biltur in till Västerås city med dess utbud.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka gärna in dig till visning – du kommer inte att bli besviken!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad