Kommande bostad

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Styrbordsgatan 7

  • price tag icon 3 432 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 49 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 432 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2003
Styrbordsgatan 7

Välplanerad lägenhet högst upp i huset!

Välkommen till denna välplanerade lägenhet högst upp i huset i hjärtat av Hammarby Sjöstad. Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över takåsarna. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen som ligger i sydost. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och trevliga sociala ytor. Materialvalen är stilrena, färgerna behagliga, och parkettgolvet är vackert. Bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare som nås från sovrummet. Till bostaden hör dessutom ett mycket rymligt källarförråd. Boendet ligger i en populär del av Hammarby Sjöstad, nära till flera butiker, restauranger och service. Inom promenadavstånd finns även Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av butiker och underhållning. Hammarby Sjöstad omges av vackra naturområden, perfekta för promenader längs vattnet, träning vid Hammarbybacken eller längre promenader vid Sicklasjön med tillhörande badplats.

Intresseanmälan
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Styrbordsgatan 7, Kommande i Hammarby Sjöstad, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad