Såld

Huddinge

Storvretsvägen 42, 3tr

Slutpris: 1 600 000 kr

Storvretsvägen 42, 3tr

Öppen, ljus och välplanerad lägenhet i naturnära område

*Nyttjas i dagsläget som fyra rum och kök*

Välkommen att besöka denna bostad om 61,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på ett öppet och ljust vardagsrum, praktiskt kök med matplats, två mysiga sovrum, en rymlig klädkammare, fräscht helkaklat badrum samt en balkong med utsikt över det natursköna området. Denna lägenhet präglas av sina ljusa ytskikt som ger ett stilrent utseende. Med sin öppna planlösning och härligt naturliga ljusinsläpp skapas en luftig känsla och atmosfär. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till vacker natur såväl som till all tänkbar service.

Hallen är välkomnande och med mörk klinker samt vitmålade väggar ges ett stilrent första intryck. Här finns det plats för både förvaring och avhängning. Från hallen nås matplatsen och köket som har en öppen planlösning. Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning mot matplatsen/köket som avdelas med hjälp av en luftig rumsavdelare av trälameller. Denna smidiga planlösning är perfekt för sociala tillställningar där du kan tillaga dina måltider och samtidigt enkelt umgås med vänner och familj.

Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster som löper längs med hela väggen. Här finns bra plats att inreda fritt där bland annat en stor soffa, soffbord och annan önskad möblering får plats. Köket går i vita toner, är ljust och erbjuder god förvaring i över- och underskåp. Matplatsen invid köket erbjuder gott om plats för ett matbord för minst 4–6 personer, perfekt för trevliga middagsbjudningar. Bostaden disponerar två mysiga sovrum varav ett har tillgång till en egen balkong. Från balkongen kommer många trevliga kaffekoppar kunna avnjutas med utsikt över det natursköna området.

För extra förvaringsutrymme finns en praktisk och rymlig klädkammare. I övrigt disponerar bostaden ett fräscht helkaklat badrum med kakelplattor och klinker i vitt.

Brf Skogås 1 är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen har en stabil ekonomi och genomförda investeringar såsom bergvärme och solceller samt laddstoplar för elbilar. De har i en separat byggnad en affärslokal som upplåtes med hyresrätt. Föreningens gemensamma utrymmen består av en gemensam lokal och en övernattningslägenhet som kan hyras mot en mindre avgift. Det finns även cykelrum vid varje port samt två tvättstugor att tillgå. Föreningen disponerar även 26 garage samt ett antal parkeringsplatser.

Storvretsvägen 42 ligger i ett barnvänligt område med närhet till natur, badplatser och service. I närområdet finns badplatser och vandringstråk bland sjöarna Drevviken och Magelungen. Det finns även fina motionsslingor och Trångsundaskogens naturreservat ligger på ett bekvämt avstånd bort. För service ligger Skogås Centrum en kort promenad bort. Här finns det massa butiker, bibliotek, mataffär, restauranger, apotek och pendeltågstation. Utöver finns även Farsta Strand som erbjuder stor shoppinggalleria och tunnelbana samt Länna Köpcentrum med flertalet butiker. Dessa nås lätt med buss som ligger i närheten. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med busshållplats nära bostaden samt med pendeltåget från Skogås Centrum tar det ca 20 min till Stockholm City.

Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt!

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad