Såld

Talltorp, Västerås

Stormvindsgatan 8

Slutpris: 4 500 000 kr

Stormvindsgatan 8

Trivsam 1-plansvilla på ett av områdets absolut bästa lägen!

Nu erbjuder vi en trivsam villa med mysig trädgård i skyddat och mycket fint läge. Här njuter du av vacker natur intill och ett härligt solläge! Interiören är till vissa delar äldre men är väl omhändertagen. Härliga fönsterpartier mot trädgården på baksidan skapar stor trivsel.
Huset har en trivsam och flexibel planlösning med olika möjligheter. Vid behov går det även enkelt att dela av för ytterligare sovrum.

Hall med praktisk skjutdörrsgarderob samt anslutande gästtoalett. Köket ligger med anslutning till tvättstugan som har egen praktisk utgång till framsidan. Matplatsen är en del av ett större allrum och med gott om plats för hela familjen. Här finns även plats för soffgrupp om så önskas. Njut av den mysiga braskaminen...
Det härligt ljusa vardagsrummet har liksom allrum och matplats ett vackert parkettgolv. Fina möbleringsmöjligheter för både soffgrupp och matsalsbord. Stora fönster med den mysiga trädgården utanför. Det finns tre rejäla sovrum varav två med direkt anslutning till en praktisk klädkammare samt badrum.
Från allrum och kök kommer du direkt ut till den trivsamma altanen med tak. Den mysiga trädgården och det utsökta läget är lätt att fästa sig vid..

Det finns en stor stenlagd biluppfart med carport samt ett bra friliggande garage. Vidbyggt hobbyrum med ingång från trädgården ger stora möjligheter och ett stort mervärde.

Detta är ett boende för dig som söker en trivsam villa på ett plan och ett tilltalande läge.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stormvindsgatan 8, Såld i Talltorp, Västerås Planlösning från Stormvindsgatan 8, Såld i Talltorp, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad