Såld

Malmaberg, Västerås

Stentorpsgatan 21

Slutpris: 795 000 kr

Stentorpsgatan 21

Rymlig tvåa om 51 kvm i fint skick med fransk balkong på populära Stentorpsgatan!

- Modernt kök med kvalitativa vitvaror
- Genomgående fint skick
- Lågt belånad förening
- Populärt område

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad tvåa på andra våningen i fint skick och härlig fransk balkong mot innergården! Bostaden har genomgående fina ytskikt med målade väggar samt fond väggar. Ljust parkettgolv i hela lägenheten. En hall med stor garderob till förvaring och en praktisk wc. Ett modernt kök med mörk bruna snickerier och även plats för matbord. Rymligt vardagsrum med en fransk balkong mot innergården.

Attraktiv förening med låg belåning (1 446 kr/kvm enl ÅR 2021/2022), och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder även gott om gemensamma faciliteter såsom bland annat föreningslokal, tvättstugor, övernattningslägenhet, partytält m.m.

På Malmaberg har du gångavstånd till Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka gärna in dig till visning – du kommer inte att bli besviken!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
Zain Turfi
Assisterande mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad