Såld

Stenhagen, Uppsala

Stenhagsvägen 71

Slutpris: 1 200 000 kr

Stenhagsvägen 71

Trivsam gavel 2:a med härlig balkong!

Välkommen till ditt nya drömhem i främre Stenhagen! Denna ljusa och fina 2:a erbjuder inte bara ett perfekt läge nära natur och friluftsliv, utan även en smart och välplanerad layout som maximerar varje kvadratmeter. Här trivs du i en välskött förening med hiss från markplan och en stor balkong som bjuder på sol från 11-tiden.

När du kliver in genom dörren möts du av en trevlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och en rymlig klädkammare. Köket är ljust och modernt med en rejäl matplats och direkt utgång till den stora balkongen – perfekt för härliga frukostar eller kvällsmiddagar under öppen himmel. Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer både soffgrupp och matbord. En fast installerad AC ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Badrummet är smakfullt kaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är en fridfull oas att koppla av i.

Boendet är inte bara fantastiskt, det är även praktiskt. Här har du nära till förskolor, skolor och lekplatser. Med bra busskommunikationer precis utanför dörren tar du dig enkelt till centrum, men med cykel tar du dig dit på bara 15-20 minuter. Vid Stenhagens köpcentrum finns all tänkbar service, från matbutiker som ICA Maxi och Willys till diverse shoppingmöjligheter, systembolag och apotek.

Kontakta mäklaren för visning!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stenhagsvägen 71, Såld i Stenhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad