Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Stambogränd 3

Slutpris: 8 150 000 kr

Stambogränd 3

Eftertraktat radhus med soligt söderläge!

Rymligt, ljust och trivsamt radhus med optimal planlösning på lugn och barnvänlig gata! 3-4 sovrum, nyrenoverad balkong och tomt med soligt söderläge!

Entréplanet ger dig ett modernt och fullutrustat kök med bra matplats och vardagsrum med stämningsfull och värmande öppen spis samt utgång till solig, södervänd tomt med uteplats.

På övre plan finner du en möblerbar hall med infällda led-spotlights i taket där även en taklucka med infälld stege leder upp till en praktisk förvaringsvind. Hallen ansluter in till ett stilrent och hekaklat dusch/WC-rum från 2022 samt tre rymliga sovrum, varav ett med utgång till nyrenoverad, södervänd balkong.

Källarplan bjuder på allrum/sovrum med egen ingång från trädgården, badrum/ tvättstuga och rymligt förråd.

I köpet ingår även en garageplats med laddstolpe!

Barnvänlig och lugnt läge med "bullerbykänsla" och närhet till det mesta en familj kan önska! Se gärna ägarnas utförliga förbättrings-/renoveringslista!
Välkommen!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Stambogränd 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Stambogränd 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Stambogränd 3, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad