Till salu

Fullerö, Uppsala

Stackmolnsvägen 39

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars
5 795 000 kr
area icon Yta
  • 150 m2 boarea
  • 1 093 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Stackmolnsvägen 39

Nybyggd tvåplansvilla i ett av områdets bästa lägen!

Välkommen in i detta nyproducerade 2-planshus om 150 kvm fördelar på 7 rum och kök.

Det här huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen. Huset är byggt i modern stil med stora panoramafönster. Även planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare fyra generösa sovrum finns på övervåningen.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan om hela 37 kvm – här finns plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och veta att alla får plats. På husets övervåning finns gott om plats för familjens privata liv. Bortsätt från de fyra sovrummen finns där även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum.

Tomten är delvis finplanerad med altan, gräsmatta, grusade gångar och en uteplats för fina sommardagar.

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid söndag 3 mars
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Stackmolnsvägen 39, Till salu i Fullerö, Uppsala Planlösning från Stackmolnsvägen 39, Till salu i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad