Såld

Fålhagen, Uppsala

S:t Göransgatan 24A

Slutpris: 1 410 000 kr

S:t Göransgatan 24A

Perfekt planerad 1:a i Fålhagen!

Välkommen till en perfekt student/första lägenhet belägen i populära Fålhagen, lugnt belägen på återvändsgata med närhet till city samt med utmärkt pendlarläge. Ljus och charmig etta med renoverat arbetskök, ljust rum med fint golv samt stamrenoverat badrum. Trevlig, välskött innergård.

På S:t Göransgatan 24 A bor man med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. Innergårdarna ger en härlig idyllisk känsla med mysig uteplats och möjlighet att låna föreningens grill. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda samt nyöppnade Coop ett stenkast ifrån lägenheten.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från S:t Göransgatan 24A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad