Såld

Vikingshill, Nacka

Sommarbovägen 9

Slutpris: 12 900 000 kr

Sommarbovägen 9

DRÖMMIGT I VIKINGSHILL!

Välkommen till detta speciella hus på en eftertraktad adress i Vikingshill! Här erbjuds en unik livsstil med fantastisk utsikt över havet och omgivningarna.

Här får ni känslan av frihet! Ingen insyn, vacker sjöutsikt och skogen, samt de härliga ytorna i huset. Njut av häftiga solnedgångar, tystnaden, ljudet från båtar och Velamsunds naturreservat. Njut av bastun nere vid havet, människorna i området och lugnet.

Att få över 3000 kvm tomt, 25 minuters bilresa från Stockholm City är idag unikt!

Båtplats finns för den som önskar!

Huset är uppfört med högsta kvalitet och erbjuder en boyta på ca 172 kvadratmeter fördelat över sex rum. Genomtänkt design och smarta lösningar skapar en harmonisk atmosfär där du kan koppla av och trivas med familj och vänner. Genomgående vackra och exklusiva material. Allt är platsbyggt, såsom kök, garderober och inredning i badrum. På entréplan är alla golv i finputsad betong och vattenburen golvvärme.

Delen längst bort i huset kan stängas av för att bli en helt egen bostad med badrum, pentry och sovloft. Perfekt för många ändamål, såsom gäster, uthyrning eller till tonåringen.

Längst ner på tomten finns ett gästhus som passar perfekt till uthyrning. Fullt utrustat med badrum, pentry och platsbyggd säng. Egen liten altan. Bra beläget utan att störa. Ger väldigt bra hyresintäkter.

På tomten finns gott om plats för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar, med en stor trädgård och flera terrasser. Njut av sommardagar på tomten eller ta en promenad i de omgivande skogarna. Gott om plats för att anlägga pool för den som önskar.

Detta hus är ett utmärkt val för den som söker en exklusiv livsstil i en lugn och vacker miljö. Här bor du med närhet till både stadens puls och naturens lugn.

Risets brygga SL/Waxholmsbolaget trafikerar till Lidingö på 4min & Slussen/Nybrokajen på ca 45min. Busshållplatsen är precis utanför huset.

Den extremt populära och välkända skolan Backebo ligger endast 350 meter från huset, så livet för barnen blir lyxigt och enkelt!

Arkitektens ord om husets tillbyggnad:
Vi arkitekter på SUITE har alltid varit passionerade när det gäller att skapa projekt som inspirerar och förvandlar byggnader. Därför ritade vi ett projekt som vi hoppas ska inspirera alla som bor eller arbetar där. Detta projekt är designat för att vara både funktionellt och estetiskt, med hållbara och miljövänliga material. Det erbjuder ett bekvämt och modernt boende samtidigt som det skapar en varm och välkomnande atmosfär. Det som gör det här projektet så inspirerande är hur det är designat för att passa in i den omgivande naturen. Efter att ha vänt tillbyggnaden några grader, från det befintliga huset, låter den nya byggnaden vi designade dig dyka in i enastående utsikt över vattnet.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sommarbovägen 9, Såld i Vikingshill, Nacka Planlösning från Sommarbovägen 9, Såld i Vikingshill, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad