Såld

Rosendal, Uppsala

Soldathemsvägen 5

Slutpris: 3 895 000 kr

Soldathemsvägen 5

Föreningen med vinkällare, orangeri och takterrass med relax

Välkommen till denna ljusa och inbjudande gavellägenhet i välkända Grindstugan. Här möts du av en öppen planlösning, generös takhöjd och fönsterpartier som ger lägenheten ett svårslaget ljusinsläpp. Golvvärme i hela bostaden gör att man slipper radiatorer och erbjuder en behaglig inomhustemperatur. Till denna bostad behövs inte heller några nycklar då allt är digitalt med tagsystem och Yale- doorman dörrhandtag som du kan styra från mobilen.

Planlösningen ger er: Hall/entré med förvaring. Kök i öppen planlösning med vardagsrummet, utgång till stor härlig balkong med förrådsdel i soligt västerläge. Rymliga sovrum varav ena med hel garderobsvägg samt den andra med garderob samt en mysig balkong. Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en föreningen att verkligen trivas i. Här njuter ni av vinkällare, orangeri, bastu med relax samt takterrass med utsikt över staden. Dessutom finns bilpool samt el-cyklar tillgängliga för föreningens medlemmar. I huset finner ni även bageri och restaurang. Handla gör ni bekvämt i Rosendals egna välsorterad ICA-butik alt nyöppnade Hemköp. Här har ni nära till city samtidigt som ni har stadsskogen runt knuten. Välkommen till föreningen som erbjuder något alldeles extra till sina medlemmar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Soldathemsvägen 5, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad