Såld

Östermalm, Västerås

Södra Ringvägen 2B

Slutpris: 3 425 000 kr

Södra Ringvägen 2B

Ljust och högt läge med inglasad balkong i söderläge

Ta hissen upp till våning 8 och få möjlighet att bli ägare av denna fina och välplanerade trea om 74 kvm mitt i stan. Ytorna fördelas över kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, två sovrum med garderober, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härlig inglasad balkong med utsikt över Mimerkvarteret och bort mot Aseatornet. Balkongen vetter i söderläge där du kan njuta av sol från förmiddag till sen eftermiddag. Här bor du bekvämt med närhet till citys hela utbud av restauranger, shopping och caféer. Tycker du om att promenera längs vattnet så når du även mälarens fina promenadstråk med badplats på bara några minuter.

Perfekt pendlarläge då centralstationen ligger på några minuters promenadavstånd. Det här är lägenheten för dig som vill bo nytt och fräscht, där det bara är att flytta in. Det höga läget på bostaden gör att du får ett fint ljusinsläpp året runt.

I avgiften ingår bredband och Tv från Telia. Till lägenheten hör källarförråd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Södra Ringvägen 2B, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad