Såld

Kärrtorp, Stockholm

Söderarmsvägen 25, 2tr

Slutpris: 2 700 000 kr

Söderarmsvägen 25, 2tr

Välplanerad tvåa med högt läge och balkong med morgonsol!

** ACCEPTERAT PRIS - 2 700 000kr **

I en fri, insynsskyddad och högt belägen miljö med rikligt med naturligt ljus finner du denna underbara tvåa. Boendet är mycket bekvämt med en hiss i byggnaden som uppfördes 2008. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt en rymlig balkong med vacker utsikt över en park. Det generösa badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är rymligt och skyddat från insyn, komplett med en walk-in closet.

Föreningen är välskött och stabil, med tillgång till både föreningslokal och ett gemensamt gym för medlemmarna. Beläget vid Söderarmsvägen bor du endast ett stenkast från Kärrtorps centrum där du hittar affärer och tunnelbanestation. Den vackra Nackareservatet och Nytorps Gärde är lättillgängliga via en kort promenad. En perfekt plats för ett bekvämt och harmoniskt boende.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Söderarmsvägen 25, 2tr, Såld i Kärrtorp, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad