Såld

Centrum, Uppsala

Slottsgränd 2E

Slutpris: 2 275 000 kr

Slottsgränd 2E Visa projekt

Nyrenoverad lägenhet i smakfullt utförande, med ett förstklassigt läge i centrala Uppsala!

Endast två lägenheter kvar! - ERBJUDANDE – Bo avgiftsfritt hela 2023!*
Först till kvarn-erbjudande till dig som köper en lägenhet i Brf Uppsala Slottsgränd.

Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad etta med ett fantastiskt läge precis intill Slottet! Fastigheten med ursprung från 60-talet har totalrenoverats och befintliga lägenheter moderniserats till ett genomgående nytt och tilltalande skick. Valfritt tillträdesdatum!
Bilderna är från vår visningslägenhet. Material och utförande stämmer överens med samtliga lägenheter men läge och planlösning kan skilja sig åt.
Lägenheterna är smart planerade och mycket yteffektiva. Du som boende får tillgång till föreningens gröna oas mitt i stan, tack vare den avskärmade och uppvuxna innergården som skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Utöver det erbjuder föreningen dig även tillgång till cykelförråd med verkstad i källarplan, tvättstuga och parkering. Juridisk person får köpa till ett begränsat antal!

På Slottsgränd bor du som närmsta granne med Uppsala Slott. Området är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. Inom området finns i stort sett alla studentnationer inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut. Med andra ord är detta det mest optimala läget för sig som studerar och önskar närhet till allt staden har att erbjuda!

*Erbjudandet "ett avgiftsfritt 2023" gäller vid tecknande av ett bindande upplåtelseavtal (fullständigt signerat av alla parter). Du som köpare erhåller då fri månadsavgift hela 2023.
Månadsavgiften förbinder sig bostadsutvecklaren Vincero Fastigheter att betala i ditt ställe fram till den 31 december 2023, till föreningen Brf Uppsala Slottsgränd.
Detta innebär för dig en garanterad lägre boendekostnad under resten av året, och att föreningen trots det fortsatt får in de beräknade månadsavgifterna. Välkommen att flytta in så snart det passar dig!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Slottsgränd 2E, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad