Såld

Gryta, Västerås

Slagbjörnsgatan 17

Slutpris: 3 900 000 kr

Slagbjörnsgatan 17

Fin enplansvilla på populära Gryta!

På eftertraktade Gryta i söderläge står en charmig enplansvilla, omgiven av en vacker trädgård full av fruktträd och pallkragar. Det här huset har allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende.

Det första som slår dig när du kliver in i detta hem är den omedelbara känslan av värme och välkomnande. Med sina fyra rymliga sovrum har du gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ett eget hemmakontor eller hobbyrum. Stora fönster låter solljuset strömma in och ger en fantastisk utsikt över den välskötta trädgården.

Köket är hjärtat i huset, med en generös matplats där du kan njuta av härliga familjemiddagar. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Huset erbjuder även två moderna badrum och en praktisk tvättstuga. Dessutom finns ett allrum som kan användas som en lekplats för barnen eller som ett extra rum.

Den välskötta trädgården erbjuder fruktträd och fem pallkragar, vilket ger dig möjlighet att odla egna grönsaker.

Denna enplansvilla har genomgått flera renoveringar, såsom badrum, ytskikt, fönster och tak, vilket gör den till ett perfekt val för den som vill ha ett modernt och välskött hem.

Garaget ger plats för din bil och extra utrymme för förvaring eller hobbyprojekt. Dessutom finns gott om parkeringsutrymme på uppfarten.

Bostaden säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Välkommen att boka in er på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Slagbjörnsgatan 17, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad