Såld

Nacka, Nacka

Skogalundsklippan 26

Slutpris: 3 200 000 kr

Skogalundsklippan 26

Varmt välkomna till en charmig 3:a på Skogalundsklippan. Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med härlig atmosfär. Nacka forum med ett stort utbud av olika butiker och service ligger ett stenkast bort samt kommunikationerna in till stan är mycket goda.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Bostaden är smart och socialt planerad med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Här kan du bjuda över familj och vänner över mysiga middagar. Köket är utrustat med häll, ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Från vardagsrummet och matplatsen har du utsikt över skogsparti med mycket grönska.

Från hallen når du det helkaklade badrummet med kombimaskin, wc, handfat, spegelskåp och dusch.

Bostaden innehar två sovrum med gott om plats för säng och diverse möbler. Stor balkong i anslutning till loftgången. Här kan du njuta av sol i lugnet från förmiddagen till eftermiddagen. Utanför sovrummen finner du även din klädkammare med plats för skor och kläder samt garderobsvägg. Det finns ett stort källarförråd med plats för mycket förvaring.

Föreningen har även föreningslokal/festlokal, tvättstugor, övernattningslägenhet och en underbar Bastu/SPA anläggning som ni kan hyra.

Skogalundsklippan är ett perfekt område för er som söker ett barnvänligt, tryggt område med hög livskvalitét!

- Lugnt och tryggt område avskilt från vägar
- Närhet till Nacka forum med butiker, service och mycket goda kommunikationer
- Härlig balkong i söderläge
- Bostad med unik och hemtrevlig karaktär

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skogalundsklippan 26, Såld i Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad