Såld

Haga, Norra, Västerås

Skjutbanegatan 9B

Slutpris: 1 500 000 kr

Skjutbanegatan 9B

Väldisponerad och modern trea med balkong!

Välkommen till denna trea på populära och trivsamma Haga! Den hemtrevliga planlösningen bjuder in till härliga stunder med nära och kära. Här hittar du en optimalt planerad och modern lägenhet med bra planlösning och fräscha ytskikt.

Lägenheten består av en funktionell och inbjudande hall med klädkammare, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet finns generösa sällskapsytor. Köket är fräscht och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht och funktionellt med toalett, kommod och dusch. Det stora sovrummet har tapetserade väggar och laminatgolv och erbjuder plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Haga är ett attraktivt område i Västerås med bra kommunikationer och matbutik inom promenadavstånd.

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skjutbanegatan 9B, Såld i Haga, Norra, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad