Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Sigurdsvägen 7

Slutpris: 15 800 000 kr

Sigurdsvägen 7

Villadröm i Nockeby med härlig tomt i västerläge

Trivsam Nockebyvilla i fyra plan om totalt 246 kvm på västvänd vackert grönskande tomt med kvällssol. Villan har fina sällskapsytor med vardagsrum och matsal i fil med utgång till trädäckad uteplats. Så här års är det ljuvligt att kunna ha öppet och njuta av fågelkvittret utanför. Genomgående ljusflöde från vackra, spröjsade fönster och många originaldetaljer som fiskbensmönstrad ekparkett, öppen spis och speglade klassiska skjutdörrar mot matsalen. Kapprum i hall på entréplan med gäst wc. Övre hall med badrum och separat wc, 3 sovrum varav ett har stor balkong med eftermiddags-och kvällssol. Källarplan med tvättstuga, wc, duschplats, bastu, matkällare, förråd och gästrum/tonårsrum med separat ingång. Nära till Nockeby Torg, skolor, förskolor, affärer och endast 2 minuters promenad till 12:an. Ett hem att längta till!

Ansvarig mäklare

Jonas Cederroth

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sigurdsvägen 7, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Sigurdsvägen 7, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Sigurdsvägen 7, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Sigurdsvägen 7, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad