Såld

Östermalm, Stockholm

Sibyllegatan 11

Slutpris: 3 200 000 kr

Sibyllegatan 11

Renoveringschans på Sibyllegatan 11

Med ett fantastiskt läge på Östermalm saluförs en sekelskiftesetta i renoveringsbehov. Låg avgift där värme, vatten och bredband (fiber) ingår. Möjligt att göra badrummet mindre för att få mer yta till rummet, se alternativ planlösning. Belägen i en stilfull fastighet anno 1906, med vackert trapphus och hiss. Välskött förening med en låg belåning om ca 3587kr/kvm och som dessutom äger marken. Oslagbart läge med närhet till Östermalmstorg, Stureplan och Strandvägen. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både tunnelbana och bussar. Unikt tillfälle att skapa sitt eget drömhem i ett av Stockholms mest eftertraktade kvarter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sibyllegatan 11, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Sibyllegatan 11, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad