Såld

Gärdet, Stockholm

Sandhamnsgatan 25, 4tr

Slutpris: 5 400 000 kr

Sandhamnsgatan 25, 4tr

Hemtrevlig tvåa med balkong i skuldfri förening!

- Skuldfri förening
- Härlig balkong i soligt sydvästläge
- Hörnlägenhet
- Väldisponerad
- Två hissar varav en stor och rymlig för barnvagn
- Härligt ljusinsläpp
- Förberett för tvättmaskin
- Bra förvaring
- Diskmaskin
- Ica butik ett stenkast från lägenheten
- Närhet till storstadspuls såväl som natur

En hemtrevlig hörnlägenhet som är mycket välplanerad och har genomgående rikligt ljusinsläpp från stora fönster och balkongdörr. Ljust och luftigt vardagsrum med goda sociala ytor och med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Härifrån finns utgång till den trevliga balkongen med rofylld utsikt över grönska och natur. Stilrent kök med diskmaskin och plats för matgrupp. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring, helkaklat badrum och generös hall med plats för avhängning. En klädkammare ger god förvaring.

På Gärdet finns många grönområden mellan husen vilket många uppskattar, samtidigt som det är nära till city. På Gärdesfältet finns möjligheter till rekreation och motion med flertalet promenad och joggingstråk. I utkanten av Gärdesfältet finns dessutom Kampementsbadet som är ett populärt tillhåll för alla generationer. Här har du en välsorterad Ica-butik som granne. Expansivt område med bebyggandet av Värtahamnen där restauranger växer fram. Tunnelbanestationen Gärdet finns med tre olika uppgångar. Det finns även flertalet busslinjer som går genom Gärdet, t.ex. buss 1, 54 och 91.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandhamnsgatan 25, 4tr, Såld i Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad