Såld

Östermalm - Gärdet, Stockholm

Sandhamnsgatan 21, vån 4.

Slutpris: 4 975 000 kr

Sandhamnsgatan 21, vån 4.

Hörnlägenhet (möjlig 3a) i bra skick med balkong och belägen i ett högt och insynsskyddat läge

*Flexibelt tillträde* *Möjlighet till privatvisning*

Här presenteras en fantastisk hörnlägenhet belägen i ett fritt läge med balkong på härliga Sandhamnsgatan 21! Genomgående präglas lägenheten av bra skick och stora sociala ytor. Det flödande ljusinsläppet från alla stora fönsterpartier skänker en härlig atmosfär till bostaden.

-SKULDFRIFÖRENING
-Möjligt 3 rok
-Hörnlägenhet
-Originaldetaljer från byggåret
-Balkong i lummigt läge
-Dubbla förråd
-Låga avgifter
-Hiss finns i huset
-Nära till Gärdets T-bana
-Närhet till grönområden och city
-Nära till kommunikationer

Redan i hallen möts du av detaljer från byggåret genom ett vackert stengolv. Generös takhöjd och fina detaljer sätter en hög prägel på denna bostad. Belägen i hörnläget med många stora fönsterpartier i dubbla väderstreck som tillför ett otroligt inflöde av ljus oavsett tid på dagen. Bostaden erbjuder sociala ytor, ett stort kök med anslutning till en matsal som sedan är anslutet med bostadens vardagsrum. Ett stort sovrum som kan möbleras efter önskemål. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och ytskikten är i genomgående god kondition.

Som en del av Brf Oporto 6 bor du i en äkta bostadsrättsförening som äger marken och äger fastigheten som upprättades 1942. Föreningen är obelånad och har genomfört majoriteten av de större renoveringarna och består av 42 st lägenheter. Som medlem i föreningen får du nyttja föreningens takterrass, övernattningsrum och bastu som kan nyttjas helt utan kostnad. Även cykelrum finns att tillgå. Tvättstuga finns i källaren utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum.

Gärdet är "landet mitt i stan" med sin närhet till både natur, vatten och strövområden såväl som till citys stadspuls. I området finns all närservice du behöver såsom matbutiker, restauranger samt gym. Läget beskrivs bäst som lugnt och centralt med närhet till fin natur och promenadstråk på Djurgården. 1:ans buss stannar utanför fastigheten och tar dig till Stockholms puls på några minuter. Även T-bana Gärdet nås inom kort promenadavstånd.

-En personlig favorit i området är att börja morgonen med en härlig naturskön promenad runt Gärdet för att sen ta sig in till Östermalm och strosa runt bland Stockholms vackraste byggnader.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad