Såld

Sandgärdet, Västerås

Sandgärdsgatan 13

Slutpris: 2 650 000 kr

Sandgärdsgatan 13

Unik central våning i två etage med balkong och tillgång till trädgård och uteplats.

Etagelägenhet i unik gemytlig förening med gångavstånd till city. Här bor du med känsla av att bo i villa, med trädgård, balkong, uteplats samt gräsmattor och parkeringar. En liten förening med 4 lägenheter ger känsla av Bullerbyn i lägenhetsform. Lägenheten är i super-renoverat skick med kök och badrum samt övriga ytskikt i toppskick. Hela två badrum varav ett med egen tvättmaskin och torktumlare. Tvättstuga finns även i källarplan.
Närheten till skogsdungen där solen strilar mellan löven ger möjlighet till mysiga promenader och "skogsbad".
Förskola ett stenkast från fastigheten för dig som har små barn.
Till Västerås centrum går du på 15 minuter och med bilen är du på ett ögonblick på E18. Bilen har sin givna plats på fastighetens uppfart.

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sandgärdsgatan 13, Såld i Sandgärdet, Västerås Planlösning från Sandgärdsgatan 13, Såld i Sandgärdet, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad