Till salu

Björklinge, Uppsala

Sågtimmervägen 10 A

1 350 000 kr Eller enligt ök
Sågtimmervägen 10 A

Missa inte det unika tillfället att förvärva en tomt på ett av de finaste lägena i Björklinge!

Några hundra meter från badplats i Långsjön finner ni denna tomt om 803 kvm som precis avstyckats.

Lättbebyggd tomt mitt i mysig del av Björklinge samhälle; tomten är plan, gräsbeklädd och det finns tydliga och relativt generösa riktlinjer vad gäller storlek och utseende på byggnation i detaljplanen (se sida 3 i bifogad detaljplan och planbeskrivning). Man får låta byggnationerna utgöra totalt ca 160 kvm. Suveränt solläge då det är öppet kring tomten och den vetter till större delen mot fritt söder.

Anslutning till fiber kostade nyligen ca 22 000 kr efter RUT och ROT, detta efter rabatt om man tecknar avtal med en internetleverantör i samband med beställningen av anslutningen. Kontakta GlobalConnect för aktuellt pris. Det finns en fast nedgrävd telefonlina och fiberanslutning som löper över tomten och anslutningspunkt för fiber via GlobalConnect finns vid sydöstra tomthörnet. Elanslutning kostar hos Upplands Energi i dagsläget 35 500 kr plus moms (för villa, upp till 25 Ampere) plus kostnad för schaktning över egen tomt som köparen står för.

Björklinge är ett samhälle ca 2 mil norr om Uppsala med omtyckta förskolor och skola upp till högstadieålder. Nära natur och långa promenader om så önskas och rikt föreningsliv för idrottsutövare. Badar gör man gärna vid Björklingebadet i Långsjön med stora gräsytor att sola på, bryggor, lekplats, beachvolleybollbana, grillplats och omklädningsrum med dusch och WC, här kan man även campa. För fastighetsägare i området finns möjlighet att ställa sig i kö för båtplats bara några kvarter från tomten. Omtyckt mataffär samt restaurang finns inom räckhåll, liksom bibliotek. Täta bussturer med linjerna 100 och 821, ofta går det buss mot Uppsala var 15:e minut. Nära påfart för pendling mot Stockholm, Arlanda, Gävle, Sala m m utan att störas av motorvägen på den egna fastigheten. För den hurtige finns även cykelstråk mot Uppsala.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad