Såld

Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 8 B

Slutpris: 3 000 000 kr

Sågargatan 8 B

Välplanerad 3:a med genomgående stilrena ytskikt i modern fastighet från 2011

Välkommen till denna ljusa trea med balkonger i två väderstreck! Trivsam lägenhet med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och många fönster mot sydväst! Köket är fullt utrustat med ljus inredning som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Två fina sovrum med separat placering i varsin del av lägenheten. Det stora sovrummet har gott om inbyggd förvaring i garderober samt ytterligare förvaring i det intilliggande förrådet som kan inredas till ett kontor. Lägenhetens två balkonger ligger i olika väderstreck, den mindre i sydvästläge med sol från kl 11 till kvällen och den stora (10 kvm) är inglasad och kan nyttjas som ett extra rum under sommarhalvåret! Den stora balkongen har förberedelse för infravärme för att ytterligare kunna förlänga säsongen. Lägenhetens badrum är utrustat med tvättmaskin och är snyggt inrett med grått klinkergolv och kaklade väggar med en fondvägg.

Föreningen har en trevlig innergård med lekplats, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att utnyttja. Varmgarage finns i källaren med hiss ända ner, kösystem tillämpas men kön är i dagsläget kort. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga, vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger, förskolan i grannhuset, populära Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gångbron som leder över till Stadsparkens härliga atmosfär och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

Varmt välkommen på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sågargatan 8 B, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad