Till salu

Gimo, Östhammar

Sågargatan 11D

895 000 kr
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 634 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
Sågargatan 11D

Välhållen och rymlig trea med centralt läge på Sågargatan 11D i Gimo. Förutom en insynsskyddad och rymlig balkong i soligt söderläge erbjuds här två ordentliga sovrum, kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklad dusch/WC samt separat gästtoalett. Här bor man i en stabil, lågbelånad HSB-förening med stora renoveringar utförda.

Från lägenheten är det gångavstånd till Gimo centrum där bland annat mataffär, apotek och vårdcentral finns. Det är även gångavstånd till busstationen med goda kommunikationer mot Östhammar och Uppsala, perfekt för dig som pendlar!

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad