Kommande bostad

Lännersta, Nacka

Ryttarvägen 21

  • Friliggande villa
14 995 000 kr
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 248 m2 boarea
  • 98 m2 biarea
  • 1 501 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1998
Ryttarvägen 21

Pampig familjevilla med pool på lugn återvändsgata

Pampig familjevilla med pool på lugn återvändsgata i populära Lännersta om hela 346 kvm i total yta. Villan har genom åren genomgått stora renoveringar och håller i dag en hög standard, redo för ny familj att flytta in i. Väl genomtänkt planlösning som bjuder in till socialt umgänge inne som ute. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, matbutiker, natur, bad och bra kommunikationer.

Detta fina hem är väl genomtänkt med en planlösning som bjuder in till socialt umgänge inne som ute. Villan har genomgått en totalrenovering löpande och är i ett otroligt fint skick idag.

ENTRÉVÅNING
Vacker och inbjudande hall med marmorgolv i svart och vitt som löper hela vägen fram till trappan. Hallen är möblerbar och har idag två garderober samt avhängning för ytterkläder samt gott om plats för skor.

Från hallen nås denna vånings väl tilltagna allrum/bibliotek. Ena kortsidan i rummet samt långsidan har platsbyggda bokhyllor som vackert ramar in fönster samt utgång mot trädgården. Rikligt med ljusinsläpp och gott om plats för större soffgrupp, TV-möbel samt läshörna.

De båda sovrummen är placerade på kortändan av huset och nås från allrummet/biblioteket och båda rummen har plats för säng, arbetshörna samt garderober. Det större sovrummet som ligger på hörnan har fönster mot framsidan samt gaveln medans de andra sovrummet har fönster mot gaveln.

Badrummet ligger i anslutning till de båda sovrummen och är helkaklat och har bubbelbadkar, stort tvättställ med förvaring under samt i överskåp samt WC.

Från hallen nås även nästa allrum/gästrum/gym. Denna del var tidigare garage men har idag tagits in i boarean. Önskar man återställa denna del till garage görs detta med enkla medel. I anslutning till rummet finns även en gäst-WC.

Generös walk-in-closet som är helt inredd med bl.a platsbyggda garderober nås från hallen.

Bredvid trappan till övervåningen, till vänster, ligger tvättstugan med tillhörande förråd samt utgång till tomten. Här finns två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt bergvärme och vattenberedare. Till höger om trappan ligger ytterligare ett utrymme som idag används som förråd men skulle med fördel kunna byggas om till vinförråd/matkällare då här är svalt pga berget.

ÖVERVÅNING
Hela övervåningen har en härlig rymd med en takhöjd om hela 2,85 meter, synliga takbjälkar och ett underbart ljusinsläpp då hela burspråket i köket har fönster runt om och vardagsrummet har fönster längs med hela långsidan.

Köket håller en hög och modern standard med köksinredning från HTH, carrara marmor på både köksön samt på arbetsbänkarna som löper runt hela burspråket. Köksön har spishäll med inbyggd fläkt, diskho och diskmaskin. Köket är väl tilltaget med arbetsytor och erbjuder väldigt mycket förvaring. Inbyggd kyl och frys med högskåp emellan där ugn, mikro och vinkyl är integrerat. Matplatsen är i anslutning till köket och har plats för 10-14 sittande gäster om så önskas.

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot matplatsen och har gott om plats för större soffgrupp framför den öppna spisen i hörnet. Från vardagsrummet samt köket är det utgång till den ca 140 kvm stora altanen. Här finns gott om plats för såväl större matrupp, loungemöbler, solmöbler samt grill.

Master bedroom nås från vardagsrummet och har även det vacker öppen spis samt direkt tillgång till badrummet. Sovrummet har fönster mot gaveln och plats för stor dubbelsäng samt byrå. Badrummet nås via frostad glasdörr och håller en väldigt hög standard med dubbel dusch med mikrodroppar, tvättställ, Wc, golvvärme, handdukstorkar och fönster mot baksidan. Badrummet totalrenoverades 2021.

Väl tilltagen, inredd walk-in-closet i anslutning till badrummet med ingång från vardagsrummet. Platsbyggd garderobslänga med skjutdörrar längshela väggen, fönster samt plats för sminkbord mm. Önskas ytterligare ett sovrum kan denna del enkelt göras om då det tidigare var ett sovrum.

Det andra sovrummet på övervåningen har sin ingång vid köket och har fönster mot baksidan av villan. Här finns gott om plats för säng, arbetshörna samt garderober.

Idag har huset utökat larmsystem med bl.a. kameror från Arlo, kodlås (Yale doorman) mm. Kan övertas av ny ägare om så önskas.

MATERIAL
Samtliga sovrum samt walk-in-closet har heltäckningsmattor, tapet eller ljust målade väggar. Övre plan har mörka parkettgolv, vattenburen värme samt ljust målade väggar. Nedre plan har radiatorer med vattenburen värme. Allrum/bibliotek har ljust parkettgolv och målade väggar. Allrum/gästrum/gym har målat betonggolv och målade väggar.

TOMT
Hela tomten är inhägnad med staket och uppfarten har stora skjutbara grindar som går att göra mekaniska. Perfekt för barn och hund. Framsidan är delvis plan med gräsmatta i anslutning till det stenlagda poolområdet. Poolen värms via luftvärmepump. Övre delen av tomten har på kortsidan en liten bergsknalle, perfekt för att bygga ett orangeri på då denna del har direktkontakt med köket. Gräsmatta på baksidan samt andra kortsidan. Övervåningens altan nås från två håll på framsidan, via stentrappa vid uppfarten eller trätrappan på andra gaveln vid poolområdet.

UTVECKLING
Önskar man ytterligare yta i huset så är vinden förberedd med vatten, el och avlopp. Idag har vinden golv och nås via lucka i köket alt dörr på kortsidan, idag utan trappa.

OMRÅDET
Bagarsjön nås med en kort promenad och här finns badplats med bryggor och hopptorn. Boobadet med bad från klipporna och där Midsommar firas nås på kort bil eller cykelfärd. Lekplats finns någon minuts promenad från huset, likaså Hemköp. På ca 6 minuter nås buss 447 som når Slussen på ca 20 min. Flera skolor i närområdet, Lännerstaskolan, Boo Gård skola och Johannes Petri skola. Även sportaktiviteter så som fin paddelhall och Boovallens idrottsplats.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Ryttarvägen 21, Kommande i Lännersta, Nacka
Planlösning från Ryttarvägen 21, Kommande i Lännersta, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad