Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Ringvägen 153

Slutpris: 3 350 000 kr

Ringvägen 153

Belägen på våning 5, bjuder denna bostad på en trevlig utsikt och en avkopplande atmosfär.

Välkommen till denna förtjusande lägenhet med smart planering och charm. Med sina 33 kvadratmeter är den optimalt fördelad på 1.5 rum och kök, vilket skapar en funktionell och bekväm boendemiljö. Högt upp i huset med en trivsam utsikt över takåsar, och ett fantastiskt centralt läge med närhet till parker, grönområden, och kommunikationer. Lägenheten har genomgående bra skick, med vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster och högt i tak. 2018-2019 stambyttes fastigheten, ny el drogs i lägenheten, och badrummet renoverades. Förvaring finns i flertalet garderober och även ett källarförråd disponeras.

Brf räfsan 153 är en äkta förening som äger marken och har en stor dold ekonomisk tillgång i och med att man äger 9 hyresrätter. Föreningen håller även på att söka bygglov för att bygga balkonger/franska balkonger.

Detta läge erbjuder en perfekt kombination av grönskande områden och livliga kvarter med närhet till SoFo och Nytorget, där en uppsjö av restauranger, barer, caféer och butiker kan utforskas. Lilla Blecktornsparken, som på senare år har genomgått upprustning, erbjuder faciliteter såsom utegym, tennisbana och fotbollsplan för aktiviteter utomhus. Längs Årstavikens strandlinje lockar populära promenadstråk med avkopplande vyer, medan Skanstull erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och praktisk närservice.

Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ringvägen 153, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad