Såld

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 20 C

Slutpris: 2 490 000 kr

Ringgatan 20 C

Charmig 30-talslägenhet i Hjärtat av Luthagen med balkong!

Välkommen till detta smakfulla och fräscha boende som fångar essensen av charm från 30-talet! Denna genomgående ljusa och luftiga lägenhet är en pärla belägen på andra våningen i ett stilfullt stamrenoverat hus med bredbandsanslutning och moderna bekvämligheter. Stig in i denna omsorgsfullt bevarade bostad och möts av vackra trägolv och ljust, stilrent kök från Kvik, komplett med utrustning. En hall välkomnar dig med gott om plats för avhängning och leder till ett harmoniskt sovrum med smart inbyggd förvaring och en underbar balkong för avkoppling. Badrummet är stamrenoverat och inrett med kakel och klinker medan ett extra halvrum ger flexibilitet för att anpassa utrymmet efter dina behov. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till gemensamma stunder och rymmer både matplats och bekväm sittgrupp.

Detta är inte bara ett hem utan en livsstil! Boendet återspeglar en välskött BRF med en sund ekonomi och låga månadsavgifter. Föreningen bjuder in till trivsamma gemenskapsutrymmen, inklusive en mysig innegård med trädgårdsmöbler för avkoppling under soliga dagar. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver – en livsmedelsbutik tvärs över gatan och endast några minuters promenad till institutioner, universtitet och till stadens puls. Här erbjuds en perfekt kombination av lugn boendemiljö och närhet till stadens bekvämligheter.

Detta är inte bara en bostad, det är en möjlighet till en livsstil som måste upplevas på plats! Kontakta mäklaren redan idag för att boka din visning och låt denna charmiga lägenhet bli ditt nya hem.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad