Såld

Norrmalm, Stockholm

Regeringsgatan 70C, 3tr

Slutpris: 5 825 000 kr

Regeringsgatan 70C, 3tr

Skapa ditt drömhem på lugn gata mitt i city!

Varmt välkommen till Regeringsgatan 70C, en oslipad diamant om 70 kvadratmeter på lugn gata mitt i city!

Direkt i bostaden möts du utav en möjlighet att skapa ditt drömboende. Genom bostaden har du tilltagna rum som bjuder på mycket potential med dess rymlighet och ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. I bostadens kök har du möjlighet att möblera med större matgrupp intill burspråket som ger en levande känsla, med de rymliga ytor som köket besitter finns goda förvaringsmöjligheter. Mot innergården ligger den rymliga balkongen, här har du gott om yta att möblera med en utomhus sittgrupp för en plats att sitta och umgås med vänner och familj. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi!

Här bor du med oslagbart läge nära Stureplan, Humlegården och city med brett utbud inom shopping, restaurang och café. En bit bort från bostaden hittar du Strandvägen och Djurgården med dess fina promenad- och joggingstråk. Goda kommunikationer via tunnelbana och innerstadsbussar.

Välkommen på visning - vi ses!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Regeringsgatan 70C, 3tr, Såld i Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad