Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Regattakajen 12

Slutpris: 3 795 000 kr

Regattakajen 12

Stor balkong med sjöglimt!

Över 10 kvm balkong // Sjöglimt // Öppen planlösning // Rikligt ljusinsläpp // Ljust och luftigt // Rymligt badrum // Tvättmaskin och torktumlare // Fullt utrustat kök

Välkommen till denna fina 2:a med en stor balkong mot gården som blir ett extra uterum på sommaren med grill, matplats och soffa! Från balkongen har du sjöutsikt och sol under hela förmiddagen. Bostaden har en tilltalande och öppen planlösning. Köket är stilrent i klassiskt vitt och fullt utrustat med exempelvis diskmaskin och i vardagsrummet finns det gott om plats för en soffgrupp. Vidare har du ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Snyggt kaklat badrum i vitt med tvättmaskin och golvvärme.

Föreningen är välskött och hade vid ingången till 2023 närmare 2.4 miljoner i likvida medel. Under 2023 har man dessutom installerat en solcellsanläggning på fastighetens tak för att minska driftskostnaderna.

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad, naturområden samt fina promenadstråk längs bryggorna vid Sickla kanal och Hammarby sjö. Här bor ni i modern och marin miljö med kort avstånd till City, Södermalm och Sickla Köpkvarter. I närområdet finner ni allt ni behöver i form av bland annat förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och t.o.m. skidåkning utför och på längden med Hammarbybacken och Nackareservaten runt knuten. Ca 15-20 minuter promenad eller några minuter med tvärbanan, så är du i trevliga Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och biograf.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Regattakajen 12, Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad