Såld

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Rabeniusvägen 1C

Slutpris: 6 050 000 kr

Rabeniusvägen 1C

Trivsamt hus med insynsskyddat läge i attraktiva Södra Gottsunda med närhet till Mälaren!

Tillfälle att förvärva denna idylliskt belägna fastighet på lugn gata med insynsskyddat läge i attraktiva Södra Gottsunda. Här finner ni lugnet i naturskön miljö nära Mälaren, men ändå nära till grannar och Uppsalas stadskärna.

Trivsam och luftig 2- plansvilla med smakfullt kök i lantlig smakfull stil med utgång till stor nyrenoverad altan. Ljust rymligt vardagsrum med vacker murspis, burspråk och utgång till trädgården. Vardagsrummet kan delas av till ytterligare sovrum för den som så önskar. Även ett rymligt sovrum/gästrum i markplan. Övervåningen erbjuder 4 sovrum samt stort allrum med utgång till nyrenoverad balkong. Badrum i varje plan med dusch och badmöjligheter.

Rymlig kuperad tomt som erbjuder buskar, häckar, fruktträd, planteringar, sandlåda samt gräsytor med utrymme för spel och lek. Den stora altanen och de rofyllda uteplatserna bjuder in till sociala sammankomster och trevliga middagar. Närheten till skog och det utmärkta läget i området gör tomten till en mysig oas. Till fastigheten hör även ett garage med förrådsdel bakom. Goda parkeringsmöjligheter framför garaget.

Som boende i Södra Gottsunda bor du nära skogsområden och naturreservat samt expansivt köpcentrum. Här finns goda kommunikationer med buss längs med Vårdsätravägen och fina snabbcykelbanor in till Uppsala. Promenadavstånd till bad och bryggor i Vårdsätraviken.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Rabeniusvägen 1C, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala Planlösning från Rabeniusvägen 1C, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad