Såld

Luthagen, Uppsala

Prästgårdsgatan 3A

Slutpris: 2 905 000 kr

Prästgårdsgatan 3A

Fin gavellägenhet högst upp i huset med två charmiga burspråk!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a i populära Luthagen! Bostaden präglas av ljusa ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare gavelläget i huset. Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med en öppen planlösning till köket vilket bidrar till öppna och sociala ytor! Från vardagsrummet når du balkongen med ett härligt läge, högst upp i huset, med sol från förmiddag till sen kväll. Vidare finns två rymliga sovrum och ett badrum med badkar.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening med en av Uppsalas största och mest grönskande innergårdar. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som flera tvättstugor, övernattningsrum med tre bäddar, cykelförråd och bastu. Vidare finns ett fint och upprustat gym i källaren varav ett konditionsrum och ett styrkerum med flera nya maskin, hantlar och fria vikter!

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till mataffär, restauranger, apotek, vårdcentral och övrig service vid populära Mimmi Ekholms plats. För dig som gillar natur och motion finns populära Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och skogspartier för mysiga promenader. Även fina promenadstråk längs med Fyrisån samt grönytor i Tegnérparken.

Bra bussförbindelser till centrum samt bra pendlarläge från Bärbyleden. I Luthagen bor du med kort cykelavstånd till Luthagens mysiga restauranger samt allt utbud som Centrum har att erbjuda!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Prästgårdsgatan 3A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad