Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 4

Slutpris: 1 725 000 kr

Poseidongatan 4

Fin tvåa på populära Öster Mälarstrand!

Bli först med att flytta in i denna välplanerade tvårummare med balkong!

- Precis vid Mälaren
- Balkong
- Nyproducerad

Välplanerade 49 kvadratmeter som fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhägning, ett helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin, ett stilrent kök från Vedum som är utrustat med allt man behöver, rymligt sovrum samt möjlighet till förvaring eller kontor via rymlig walktrough-closet och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en balkong. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående i lägenheten.

Belägen i ett attraktivt område på populära Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren och dess utbud. Öster Mälarstrand är ett område med närhet till det mesta såsom skola, Steam Hotel, närservice, allmänna kommunikationer och Västerås City nås på behagligt cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Poseidongatan 4, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad