Till salu

Öster Mälarstrand, Västerås

Poseidongatan 13

  • price tag icon 3 775 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 495 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 43 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 775 kr/mån
floors icon Våning
  • 11 av 15 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Poseidongatan 13

På våning 11 med magisk utsikt!

På våning 11 befinner sig denna välplanerade bostad som fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhägning, ett helkaklat och fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin, ett stilrent kök som är utrustat med allt man behöver, rymligt sovrum och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till balkong med magisk utsikt. Parkettgolv och ljusa väggar är genomgående i lägenheten.

Belägen i ett attraktivt område på populära Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren och dess utbud. Öster Mälarstrand är ett område med närhet till det mesta såsom skola, Steam Hotel, närservice, allmänna kommunikationer och Västerås City nås på behagligt cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Poseidongatan 13, Till salu i Öster Mälarstrand, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad