Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Portalgatan 79

Slutpris: 4 350 000 kr

Portalgatan 79

Fantastisk gavelvåning med generös takhöjd och två balkonger!

Välkommen till denna attraktiva gavellägenhet belägen högst upp i huset i populära Kapellgärdet! Lägenheten präglas av ett fantastisk ljusinsläpp, generös takhöjd och ett fritt läge med fin utsikt! Bekvämligheter såsom hiss från markplan eller garaget och tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Planlösningen erbjuder en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till en social miljö yta, två badrum samt tre sovrum. I hallen finns gott om förvaring samt ytterligare förvaring i källarförråd. Balkongerna nås från två av sovrummen varav den ena balkongen är inglasad med fin utsikt över Uppsala!

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening där det mesta ingår i avgiften! Föreningen hyr ut garageplats i källaren för endast 700 kr/mån! Kapellgärdet har ett centralt läge med närhet till flera träningsanläggningar. I affärshuset Kvarnen finns en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och flertalet restauranger. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum! För dig med bil är du snabbt ute på Tycho Hydéns väg för vidare transport ut på E4:an. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Portalgatan 79, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad