Såld

Skölsta, Uppsala

Poppelbladsvägen 18

Slutpris: 6 495 000 kr

Poppelbladsvägen 18

Härlig tvåplansvilla från Götenehus i hjärtat av Skölsta med garage och fritt läge mot skogen!

Varmt välkommen till en fantastisk familjevilla i hjärtat av Skölsta, lugnt belägen på Poppelbladsvägen med trädgård angränsande mot skogsområde. Huset uppfördes så sent som 2022 och är av modellen Tingsholm från populära Götenehus. Villan har hög standard med bland annat vattenburen golvvärme på båda våningsplanen och vackert kök från Vedum. Från den välkomnande hallen ser du rakt igenom huset till glaspartier på andra gaveln. Bredvid entrén finns ett arbetsrum och ett klädvårdsrum som också nås utifrån via groventrén, praktiskt belägen mot garaget. Längre in finns kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning och med stora fönster som skapar rymd och släpper in dagsljus. Här finns dubbla altandörrar till trädgårdens pergola och altandäck. Övervåningen erbjuder väl tilltaget allrum med stora fönsterpartier, tre sovrum samt helkaklat badrum med såväl badkar som dusch.

Uppvuxen tomt som omgärdas av Ligusterhäck. Här finns en härlig pergola som nås via köket samt stor altan med access från vardagsrummet. För den odlingsintresserade finns här stora möjligheter och för barnen finns lekytor både på den egna tomten och i den angränsande skogen! Bilen parkeras med fördel i det fristående och isolerade garaget alternativt på uppfarten framför. Laddbox med lastbalansering finns installerad i garaget.

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till övriga Uppsala ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola finns på Hasselbladsvägen och det finns också förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta.

Anmäl dig gärna till visning, välkommen!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad