Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Pontonjärgatan 35, 5 tr

Slutpris: 7 250 000 kr

Pontonjärgatan 35, 5 tr

Högt upp med härlig balkong i väst, sjöutsikt mot Riddarfjärden och toppläge invid Norr Mälarstrand!

Ljus och ytterst välplanerad hörnlägenhet med absolut toppläge på nedre Kungsholmen invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Näst högst upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Härlig balkong i soligt västläge med strålande sjöutsikt mot Riddarfjärden. 30-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Låg avgift i äkta, skuldfri förening som äger marken. För extern förvaring finns ett rymligt vindsförråd om 5 kvm. Stilfull hörnfastighet anno 1931 med hiss. Två ingångar, både från Pontonjärgatan 35 och Sven Rinmans Gata 6. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pontonjärgatan 35, 5 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad