Såld

Vittinge, Heby

Pilspetsvägen 4

Slutpris: 1 850 000 kr

Pilspetsvägen 4

Charmig friliggande villa i ett plan med inredd vind i Vittinge

Välkommen till ditt drömhem i det trygga och barnvänliga villaområdet i Vittinge. Denna rymliga villa erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag, inklusive garage, vebod och en underbar trädgård med odlingsmöjligheter samt två härliga verandor för avkopplande stunder.

Med sina 134 kvm ger huset gott om utrymme för hela familjen. Den praktiska planlösningen inkluderar ett rymligt vardagsrum med direkt utgång till den trevliga uteplatsen, kök med golvvärme och matplats intill fönstren, fem mysiga sovrum (tre på nedre plan och två på övre), ett badrum med duschmöjligheter, en gäst-wc, groventré med dusch och tvättmöjligheter, två hallar varav den på övre plan även kan fungera som en praktisk kontorsdel samt kaminrum som enkelt går göra om till bastu igen för den som så önskar.

Vittinge är en idyllisk och naturskön plats belägen endast 3,5 mil väster om Uppsala längs väg 72. Här kan du njuta av tät busskommunikation till både Sala och Uppsala. Bra tågförbindelser till Uppsala från närliggande Heby och Morgongåva. För barnfamiljer är närheten till Vittinge skola perfekt, med en egen fotbollsplan och två förskolor inom bekvämt avstånd. Dessutom har byggandet av en helt ny skola startat på samma sida av 72:an som huset.

Fem minuters bilresa till Morgongåva, här hittar du Ica nära, restauranger mm. Tio minuter bort ligger Heby, här finns olika affärer, restauranger, nyrenoverad simhall flera olika gym mm. Dessutom lockar närheten till naturen och stora skogsområden med gott om möjligheter för bär- och svampplockning. Vid Tenasjön och Mörtsjön finns mysiga badplatser, och på vintern kan du njuta av skidåkning i Skattmansöbacken.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Vittinge – din perfekta plats att kalla hem

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Pilspetsvägen 4, Såld i Vittinge, Heby Planlösning från Pilspetsvägen 4, Såld i Vittinge, Heby Planlösning från Pilspetsvägen 4, Såld i Vittinge, Heby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad