Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Petterslundsgatan 14E

  • price tag icon 2 903 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 903 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2007
Petterslundsgatan 14E

Välkommen till denna perfekt planerade tvåa i mycket bra skick med goda förvaringsmöjligheter, genomgående ljusa väggar och fina parkettgolv. Attraktivt belägen i centrala Fålhagen med närhet till det mesta!

Välkomnande hall till bostadens öppna planlösning, välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita köksluckor och bra arbetsytor på köksbänk i trä. Plats för matbord för fyra personer. Det ljusa vardagsrummet med flera fönster rymmer större soffgrupp, utgång till stor balkong med frukost- och middagssol samt plats för sittgrupp för fyra personer. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, ljusgråa väggar och fint parkettgolv. Rymligt och fräscht badrum med helkaklade väggar och mosaikgolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning ovan, tvättmaskin, torktumlare samt dusch med vikbara glasdörrar.

Perfekt bostad för dig som önskar ett utmärkt pendlarläge, närhet till allmänna kommunikationer, handel, Uppsala universitet och service. Samtidigt som läget är centralt är Fålhagen är ett lugnt område med trevliga och uppskattade grönområden och restauranger.

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Petterslundsgatan 14E, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad