Kommande bostad

Gamla Råsunda, Solna

Parkvägen 10B

  • price tag icon 8 379 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 172 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 379 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1912
Parkvägen 10B

Spektakulär 5-rummare högst upp i huset, unikt tillfälle i Gamla Råsunda !

Varmt välkomna till Gamla Råsunda och Parkvägen 10B. I ett av Solnas mest attraktiva områden erbjuds nu möjligheten att förvärva denna mycket rymliga och eleganta våning. 5 rok med 3 rum i fil. Bostaden lokaliseras i en vacker fastighet anno 1912 och har många bevarade
tidstypiska detaljer såsom takrosetter, stuckaturer, djupa fönsternischer, spröjsade fönster och originalgolv.

Bostadens hela 172 kvm (plus tillhörande torkvind om ca 80 kvm.) karaktäriseras av sin charmanta planlösning som fördelas på fem rum och kök. Här erbjuds öppna, spatiösa ytor, väl tilltagen takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Rummens genomgående originalgolv och bevarade detaljer ger en elegant och ombonad känsla som gör det enkelt att trivas.

Hallen är rymlig och det finns gott om plats för avhängning, förvaring och möblering. I anknytning till hallen finns även ett helkaklat badrum. Vidare in i bostaden nås vardagsrum, matsal och serveringsgång. Vardagsrummet är ljust och luftigt präglas av sina vackra bevarade originaldetaljer som sträcker sig från golv till tak. Här finns ett elegant burspråk och även en praktfull kakelugn i klassisk stil samt bra plats för önskade möbler. Rummet är sammanlänkat med matsalen genom en klassisk skjutdörrslösning, Matsalens generösa golvyta rymmer ett matsalsbord för ett stort antal sittande gäster. Via serveringsgången som erbjuder gott om förvaringsutrymme i sina fina originalskåp nås köket som kombinerar modern bekvämlighet med historisk charm. Köket är fullutrustat och har bra arbetsytor samt att det även rymmer ett matbord. Bostaden har även tre sovrum varav ett idag används som arbetsrum med bibliotek och ett används som TV-rum. I övrigt erbjuder bostaden ytterligare ett helkaklat badrum.

Bostadsrättsföreningen Eken 3 äger och förvaltar fastigheten Eken 3 i Solna Kommun. Fastigheten förvärvades 1980 och består av 16 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Stark Brf med låg skuldsättning. Föreningen har även en trivsam innergård.

Gamla Råsunda är ett av Solnas attraktivaste områden och Parkvägen som ligger invid stråket omges av mysiga caféer, butiker och restauranger. I närområdet finns det flera trevliga promenad- och motionsstråk, bland annat runt sjöarna Råsta- och Lötsjön samt att Hagaparken ligger inom promenadavstånd.

Vid Solna Centrum som ligger en kort promenad bort erbjuds förutom över 120 butiker och restauranger även tunnelbana, tvärbana och bussar. Kommunikationer finns det gott om, på några minuter nås både Näckrosens- och Solna Centrums T-banestation som tar dig till Stockholm City på ca10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som smidigt tar dig dit du önskar. Dessutom nås både Friends Arena (Strawberry Arena) med sina populära evenemang och Skandinaviens största shoppingcentrum Westfield Mall of Scandinavia där det även finns pendeltågsstation på under 10 minuter till fots. Ett flertal skolor och förskolor finns inom gångavstånd.

Intresseanmälan
Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Parkvägen 10B, Kommande i Gamla Råsunda, Solna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad