Såld

Kungsholmen, Stockholm

Parkgatan 16, 5 tr

Slutpris: 6 850 000 kr

Parkgatan 16, 5 tr

Fantastisk vindslägenhet med öppen spis och terrass med fri utsikt i parkläge!

Fantastisk vindslägenhet med terrass med fri utsikt och öppen spis i perfekt parkläge på Kungsholmen

- Stor terrass
- Öppen spis
- Fin utsikt över Kronobergsparken
- Takfönster
- Loft som kan användas som gästrum eller hemmakontor
- Lugnt läge
- Bra förvaring
- Hiss
- Utmärkta kommunikationer
- Källarförråd
- Kronobergsparken och Kungsholms strand runt hörnet

Rymlig, genomgående och ljus vindslägenhet med en stor terrass med fri utsikt, takfönster och fungerande öppen spis. Här kan du njuta av innerstadens utbud men ändå uppleva lugnet av att bo bland stadens takåsar och himlen som granne.
Du har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterkupor, takfönster och terrassdörrar samt en härligt utsikt mot Kronobergsparken från sovrum och vardagsrum. Lägenheten präglas av härligt rymd, stilrena materialval med ljust kök, fina plankgolv i vardagsrum och sovrum samt ljus klinker i kök. Optimalt planerad två:a med ett praktiskt loft som fungerar utmärkt som sovplats för gäster eller hemmakontor samt väldigt bra förvaring i väggarna (kattvind). Fint badrum med golvvärme och här finns också bekvämligheter såsom tvättmaskin, torktumlare. Ett fantastiskt boende i Stockholms innerstad!

Stilfull sekelskiftesfastighet med vackert trapphus och hiss. Cykelställ finns på gården och alla lägenheter disponerar varsitt källarförråd. Det finns också ett övernattningsrum för uthyrning i källaren. Föreningens hemsida: https://www.brfstenbrottet9.se/om-brf-stenbrottet-9/

Eftertraktad adress på Kungsholmen vid Kronobergsparken och nära trevlig strandpromenad vid Kungsholms strand. Området karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Korsa Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet, Trattorian och Mälarpaviljongen. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Ny galleria vid korsningen Flemminggatan - Scheelegatan ligger nära bostaden. Här finns ICA-Kvantum, apotek, gym, systembolag, restauranger mm. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer som Fridhemsplan eller Rådhuset. Fridhemsplan är en knutpunkt för tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Parkgatan 16, 5 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad