Såld

Råsunda, Solna

Östervägen 28B

Slutpris: 3 200 000 kr

Östervägen 28B

Ljus och Trivsam 2:a med Balkong - Välkommen Hem!

//LÄGENHETEN ÄR FÖR NÄRVARANDE UTHYRD, FÖR YTTERLIGARE BILDER KONTAKTA MÄKLAREN // Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a om 45 kvm på Östervägen. Lägenheten erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Med genomgående ljusa ytskikt och ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp skapar denna bostad en trivsam atmosfär.

Du möts av en rymlig hall med smart förvaring, perfekt för att hålla ordning. Härifrån tar du dig in till det ljusa och öppna vardagsrummet, där stora fönster öppnar upp för en luftig känsla. Från vardagsrummet har du bekväm tillgång till den mysiga balkongen, en idealisk plats för avkoppling och njutning.

Köket är stilrent och funktionellt, utrustat med integrerade vitvaror och generös förvaring. Sovrummet är välplanerat och lugnt med fint naturligt ljusinsläpp. Det angränsande badrummet är fräscht och praktiskt med duschhörna.

Boendet är en del av en välskött förening med hög standard. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom en takterrass med utsikt över området samt en gästlägenhet. Här finns även källsorteringsrum och cykel- och barnvagnsrum för medlemmarna.

På Östervägen har du närhet till charmiga promenadstråk och bekvämligheter som shopping, restauranger och kaféer. Utöver detta erbjuds utmärkta kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana inom bekvämt avstånd. En fantastisk möjlighet att flytta in och trivas direkt i detta bekväma och välplanerade boende med en härlig atmosfär."

Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Östervägen 28B, Såld i Råsunda, Solna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad