Till salu

Råsunda, Solna

Östervägen 28B

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 14:30 - 15:00
7 775 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 100 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 419 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Östervägen 28B

Ljus gavelfyra med dubbla balkonger i attraktivt läge

Nu ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva denna stilrena lägenhet om 100 kvm fördelad på en hall, ett vardagsrum och kök med öppen planlösning, tre sovrum, två balkonger och två badrum. OBS LEDIG GARAGEPLATS FINNS!. Fastigheten färdigställdes 2021 och håller därmed en mycket hög standard. Lägenheten karaktäriseras av sitt härliga naturliga ljusinsläpp, öppna planlösning och genomgående ljusa ytskikt. På Östervägen 28B erbjuds ett bekvämt boende mitt bland charmiga promenadstråk. Här är det bara att flytta in och trivas direkt!

En inbjudande och rymlig hall erbjuder gott om plats för förvaring. Här gömmer sig en platsbyggd garderob bakom vackra spegelskjutdörrar. Hallen leder in till bostadens knytpunkt, vardagsrummet och köket i en öppen planlösning. Du möts av ett otroligt ljusinsläpp som flödar i rummet och skapar en härligt luftig känsla. Vardagsrummet ger ett lyxigt intryck med sina ljusa ytskikt. Härifrån nås en av bostadens balkonger, perfekt för att avnjuta solens timmar under dagen eller trevliga grillkvällar. Emellan vardagsrum och kök finns en trevlig social yta exemplarisk för ett matbord. Köket som går i ljusa toner är elegant, erbjuder bra möjligheter för förvaring och utrustat med integrerade vitvaror. En praktisk köksö fungerar som extra arbetsyta eller som ett extra matbord.

Bostaden disponerar tre rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter där alla har ett fint naturligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har tillgång till en större balkong. Här ryms loungemöbler där du kan njuta av en trevlig kaffekopp på morgonen eller slappna av om kvällarna. I övrigt disponerar bostaden två fräscha helkaklade badrum varav ett är utrustat med utrustat med badkar och det andra med duschhörn. Bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare finns även att tillgå.

Brf Råsunda 101 är ägare till fastigheten Motorn 10 i Solna kommun. Fastigheten förvärvades 2020 och är ett påkostat projekt utfört av JM. På föreningens fastighet finns det ett flerbostadshus (slutet kvarter) i 4–9 våningar med totalt 112 bostadsrättslägenheter samt en bostadsrättslokal och 6 lokaler som idag är uthyrda. Föreningen har även en gemensamhetslokal med en takterrass med fantastisk vy över Solna samt en gästlägenhet. Utöver har föreningen källsorteringsrum och cykel- och barnvagnsrum.

Råsunda är ett populärt läge att bo i med närhet till utmärkta kommunikationer, shopping och underhållning. Här bor du även i närhet till rekreation med promenad- och joggingstråk. I närheten finns restauranger, matbutiker, mysiga kaféer, butiker och biograf. För den shoppingsugne ligger Mall of Scandinavia och Solna Centrum inom gångavstånd som erbjuder all tänkbar shopping och service. På Friends arena kan du njuta av konserter, fotbollsmatcher och andra evenemang. Området har fina grönområden och promenadstråk såsom Stråket, Slottsparken, Solparken och Råstasjön som alla ligger inom ett bekvämt avstånd. Närhet till goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 december, 14:30 - 15:00
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 4 december, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Östervägen 28B, Till salu i Råsunda, Solna

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad