Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Orrspelsvägen 54

Slutpris: 14 900 000 kr

Orrspelsvägen 54

Välbelägen Ålstensvilla med bevarad själ

Välkomna till denna charmiga villa i utmärkt läge, på en 792 kvm insynsskyddad tomt mitt i Ålstensidyllen. Härlig känsla och atmosfär med bevarade originaldetaljer, såsom kassettak, spröjsade fönster, vackra ekparketter, skjutdörrar m.m. Här finns gott om utrymme för att forma ett hem precis efter era egna behov och önskemål, sätta sin egen prägel och modernisera för att skapa ert eget drömboende. Lugnt och barnvänligt läge mitt emot Mossdungen och en kort promenad till 12:an både vid Ålstens gård och Höglandstorget. Gångavstånd till både Höglandsskolan och Ålstensskolan och ett rikt butiksutbud och flera restauranger vid Ålstensgatan.

Entréplan med en möblerbar hall och ett intilliggande gäst-wc, ett stort kök med matplats och en mycket generös och ljus sällskapsavdelning som rymmer matsal och vardagsrum med öppen spis och utgång till den stora och ogenerade altanen, delvis under tak och vidare ut till trädgården.

Övre plan inrymmer en stor möblerbar hall/tv-rum med öppen spis och fransk balkong, varifrån man når ett duschrum och tre bra sovrum, varav det ena med utgång till en stor insynsskyddad balkong med fri utsikt över den grönskande trädgården. Både i hallen och i de tre sovrummen ligger det vackra stavparketter i ek. Från övre hallen nås även den stora vinden som idag nyttjas som förrådsvind.

I källarplanet finns tvättstuga, bastu/dusch, pannrum med bergvärmeanläggning, matkällare, ett sovrum samt en praktisk källarentré. Carport och två uteförråd.

Varmt välkomna till Orrspelsvägen 54 och förverkliga era husdrömmar!

Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Orrspelsvägen 54, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Orrspelsvägen 54, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Orrspelsvägen 54, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad