Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Orgelgatan 11

Slutpris: 4 600 000 kr

Orgelgatan 11

Unik lägenhet med ca 58kvm terrass i sydväst-läge!

Äntligen! Unik trea högst upp i huset med utgång från vardagsrum och kök till den stora terrassen om ca 58kvm i sydväst-läge!

Här får du en unik lägenhet som präglas av noga utvalda materialval och genomgående hög standard i 2,7m takhöjd, kök i mattsvart/grå ton med bänkskiva samt stänkskydd i kvartskomposit sten och samtliga vitvaror från Siemens, genomgående trägolv, stora fönsterpartier i tre väderstreck och platsbyggt vinförråd. Från vardagsrummet och köket når du, genom två stora skjutdörrar i glas den stora och fantastiska terrassen om ca 58kvm i bästa sydväst-läge som ligger helt insynsskyddat med utsikt över svartbäckens takåsar in mot city och domkyrkan. Sovrummen är rymliga med bra förvaring i garderober. Badrummet är mycket smakfullt, med klinkergolv av grön marmorimitation och kaklade väggar, utrustat med bl a dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Området Kapellgärdet ligger centralt till, med gångavstånd till stadskärnan och resecentrum. På vägen dit passerar ni bl a träningsanläggningar, restauranger och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. Närhet till träningsanläggning i Fyrishov, löparspår i Röbo och många andra trevliga grönområden. Goda cykelvägar samt bussförbindelser och smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

I föreningen brf Block finns även ett gemensamt spa med bastu, bubbelpool och terrass man får nyttja.

Denna unika lägenhet vill du inte missa, anmäl ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad